n Ondersoek na die rol wat waardes speel in die loopbaankeuse van 'n groep standerd tien-leerlinge volgens die waardeskaal - Zeier, Renate Elfriede (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.