n Ondersoek na peilfragmente op chromosoom 5q wat polimorfismes in die genoom aandui - Theart, L.(Leonora) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Mediese Wetenskape))__Universiteit van Stellenbosch, 1002.