n Ondersoek na sekere bemarkingsaktiwiteite met spesifieke verwysing na die aard en omvang van reklamepraktyke van die kleinsakeondernemings in die Stellenbosch-gebied - Van Zyl, Elmarie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.