n Personeelontwikkelingsprogram vir maatskaplike werkers wat met strafsake werk met spesifieke verwysing na seksuele misdrywe - Edwards, Anet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.