'n Regsvergelykende studie van sakedeeleiendom ingevolge die Wet op Deeltitels 95 van 1986 - Blignaut, Elizabeth Margaretha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (LLM)--Stellenbosch University, 1992.