n Temporaliteitspedagogiese beskouing van die sogenaamde 'kulturele beheer' van die formele skool - Coetzee, Melane (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.