n Vakkurrikulum vir Mobiliteit en Orientering aan 'n skool vir blindes - Moolman, Frans Van der Merwe (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.