'N Voorlopige outekologiese ondersoek na die seleksie van plante vir hervestiging in verbrakte omgewings in Suid-Afrika - Blomerus, Jacobus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 1992.