Onderrigleiers se rol in die ontwikkeling van entrepreneurskapvaardighede by leerlinge - Schultz, H. G.(Hilderich George) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.