Ouer, kategeet en onderwyser in die geestelike vorming van die standerd vyf kind : 'n ondersoek in Lourensrivier-Strand gemeente - Van Huyssteen, Ignatius Leopoldus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1992.