Ouers en adolessente se persepsie van 'n hegte gesin (strong family) - Le Roux, Marieanna C.(Marieanna Catherina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.