Personeeladministrasie : evaluering van personeel in die Suid-Afrikaanse staatsdiens - Von Zeuner, Paul Waldemar (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch,1992.