Personeelbenutting in die Suid-Afrikaanse Polisie met betrekking tot beveiliging en bewaking van baie belangrike persone - Van Wyk, A. F.(Adriaan Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Admin.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.