Praktiese determinante van wiskunde-onderrig in die junior primere skoolfase - Weimann, Maria S.(Maria Susanna) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.