Probleme en behoeftes van blanke manlike gevangenes en hul gesinne voor vrylating - Du Toit, Christoffel Frederik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.