Produkbeplanning in toerisme, met spesiale verwysing na die Kaapse Skiereiland - Pretorius, L. A.(Louis Adriaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.