Rasionaliteit en regverdigheid : Alasdair MacIntyre en die verband tussen morele redenering en samelewingstruktuur - Carstens, Johannes Andreas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.