Reproduksieparameters en hormoonvlakke by Dohnemerino-ooie in 'n lente-, herfs-, en versnelde reproduksiestelsel - Nowers, Christo Benn (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbsoch, 1992.