Reuksintuiglike kommunikasie : chemiese karakterisering van die interdigitale en preorbitale afskeidings van die bontebok, Damaliscus Dorcas Dorcas en die blesbok, Damaliscus Dorcas Phillipsi - Nell, Anika Ericka (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.