Streekontwikkeling in Suid-Afrika : oorsig oor teoriee, regeringsdeelname, natuurlike potensiaal en 'n moontlike toekomstige beleid - Rautenbach, D. J. S.(Daniel Jacobus Smuts) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.