Teologie en pluralisme : 'n kritiese analise van David Tracy se voorstel van 'n 'analogiese verbeelding' - Conradie, Ernst (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1992.