Toepaslike bestuurstegnologie vir bekostigbare fisiese ontwikkeling - Burger, Alewyn Petrus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Admin.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.