Utopie-vervreemding-praksis : Ernst Bloch se filosofie in grondstellings - Jansen van Veuren, Pieter Johannes Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.