Die analitiese en statistiese ondersoek na en beskrywing van huishoudelike lasstrome - Kritzinger, Johan J.(Johan Jacob) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.