Die Gereformeerde Kerkbode (1849-1923) as bron vir die Afrikaanse kultuurgeskiedenis - Booyens, Bunyan; Booyens, Bun (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 1993.