Die persoongesentreerde benadering as 'n hulpmiddel by kwalitatiewe navorsing : 'n wetenskapsfilosofiese ondersoek - De Vos, Hendrik Moller (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.