Die supervisor se aandeel in die professionele ontwikkeling van die maatskaplike werker binne die diensveld van traumaties liggaamlike gestremdheid - Van der Vyver, Maria Aletta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.