Energievlak identifikasie en leeftydbepalings in neon met behulp van bundel-foelie spektroskopie - Beukman, Dirk Cornelus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 1993.