Epifanie' in Graeco-Romeinse en vroeg-Christelike denke en die polemiese aanwending daarvan in die Divinae institutiones van Lactantius - Buhrmann, Rolien (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) --Stellenbosch University, 2025.