Gelyke onderwysgeleenthede met besondere verwysing na die implikasies daarvan vir onderwysvoorsiening in die RSA - Wolhuter, Charste Coetzee (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.