Leerlinge se begryping van 'n aantal natuur- en skeikundewetmatighede - Jordaan, A. S.(Abraham Stephanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.