Maatskaplikewerk-konsultasie as 'n komponent van personeelontwikkeling van maatskaplikewerk-offisiere in die Suid-Afrikaanse Weermag - Labuschagne, Cathlene (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.