'n Bedryfsielkundige ondersoek na die bruikbaarheid van die Myers-Briggs Type Indicator as spanontwikkelingsinstrument - Verster, L. G. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.