Vertroue en formalisasie van arbeidsverhoudingestruktuur met verwysing na Purcell se model van arbeidsverhoudingepatrone - Kritzinger, Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.