Identifikasie en leeftydbepaling van AR II, en AR III en AR IV energievlakke - Van der Westhuizen, Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch.