Die begrip intelligensie volgens vooraanstaande psigoloe - Van der Merwe, J. R.(Johannes Rossouw),1892- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1924.