n Opname van die grond in die kommersieele [sic] boord, 'Welgevallen', Stellenbosch - Greenstein, E. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1929.