Staan die Suidafrikaanse egskeidingbeweging in die teken van morele korrupsie? - Minnaar, F. J.(Frederik Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1931.