Die aandeel van die N.G. Kerk in verband met opvoeding en onderwys in die Kaap-Provinsie, ongeveer 1830-1930 - Badenhorst, J. S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1931.