Jeugmisdaad : 'n sosiologiese studie met spesiale ondersoek na die verskynsel in die Skiereiland - Albertyn, C. F.(Christiaan Fick),1909- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, [1935?].