'n Ekonomiese ondersoek van die sultana rosyntjie boerdery te Robertson, 1934-1935 - Erasmus, J. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1937.