n Ondersoek na die geskiktheid van die Pfeilsticker-boog vir die analise van aluminium-legerings - Hugo, Thomas Johannes,1886- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif -- Universiteit van Stellenbosch, 194-.