Die leerbekwaamheid van die Graaff-Reinetse kleurling, in vergelying met die van die blanke en die naturel - Blignault, Andries Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, [1940?].