n Experimentele studie van sociale norms en hul invloed by die beoordeling van letterkundige produkte - Van Rooyen, Philipina J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1940.