Kapteinskap onder die Tlhaping : 'n etnografiese uiteensetting van die posisie, regte en pligte van die kaptein in die stamstelsel van die Tlhaping, 'n Tswanastam van die Taung Naturelle-reserwe, Kaap Provinsie - Language, F. J.(Francis Joseph),1910- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, [1941].