Die vraagstuk van prysbeheer met spesiale betrekking tot Suid-Afrika, 1910-1939 - De Kock, M. M.(Matthys Michael) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, [1943?].