Ons provinsiale onderwysstelsels : 'n vergelykende studie van die funksies en organisasie - Vermaak, D (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, [1955].