'n Historiese oorsig oor die ontstaan en ontwikkeling van die Nederduitse Gereformeerde Kerk binne die grense van die Sandveld - Scholtz, Jan Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1958.