n Studie van sekere aspekte van die woordgebruik van C.L. Leipoldt, soos waargeneem uit sy prosawerke - Bam, J. C.(Johanna Catherina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) Universiteit van Stellenbosch, 1962.