Die rotasiestruktuur-ontleding van die molekulere BS-spektrum SE (0,3) alfa-band - Roos, D. v. d. S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1962-1963.